WordPress хостирање во контејнери

Basic

Одлично план за поединци или мали компании на кои им треба портфолио/за нас веб-страна`

4€ месечно

1 Вебсајт
1vCPU
1GB Ram
5 GB Pure SSD Простор
Неограничен Сообраќај
Врвни Перформанси
Неограничен Поддомени
Вклучен 
SSL Сертификат

Professional

Одличен план за хостирање за повеќето професионалци и компании со доволно простор

8€ месечно

1 Вебсајт
2vCPU
2GB Ram
15 GB Pure SSD Простор
Неограничен Сообраќај
Врвни Перформанси
Неограничен Поддомени
Вклучен SSL Сертификат

Enterprise

Одлично за веб сајтови како е-трговија/блогови со голем сообраќај каде перформансите се важни

12€ месечно

1 Вебсајт
3vCPU
3GB Ram
30 GB Pure SSD Простор
Неограничен Сообраќај
Врвни Перформанси
Неограничен Поддомени
Вклучен SSL Сертификат

Зошто да не изберете нас?

5/5

Врвни перформанси

Нашите сервери за хостирање се изградени соодветно да се складира сѐ на SSD, така што секој сервер е со специфична конфигурација за да обезбеди максимални перформанси, обезбедувајќи ви најдобри перформанси.

5/5

Редундантност на серверот

Нашите сервери за хостирање се редундантни, што значи дека во случај на дефект вашиот контејнер ќе биде префрлен на друг сервер со цел да се обезбеди редундантност, максимална сигурност и перформанси.

Сите Планови Вклучуваат

Дневен Бекап

Автоматски дневни бекапирања кои ги чуваме за 30 дена во случај на вонредна состојба

Безплатен SSL

Ние ви обезбедуваме бесплатен „Let's Encrypt“ SSL за да ја заштитиме вашатата веб страница

DNS Сервер

Хостирајте ги вашите домени на нашите сервери и уредувајте ги DNS записите преку нашиата панела

NGINX

Nginx е еден од најкористените веб-сервери во светот, кој нуди голема стабилност, кеширање и многу подобри перформанси во однос на Apache

MariaDB

MariaDB е најдобра замена за MySql со целосна компатибилност која овозможува подобри перформанси во однос на стандардниот MySql

PHP-FPM

PHP процесор кој овозможува подобри перформанси за мали и високи оптоватувања, каде што ќе ви помогне да ги постигнете најбрзо вчитување на ваташата веб страница

HTTP/2.0

Нашите контејнери подржуваат HTTP/2.0 во пар со нашиот бесплатен SSL, каде што ќе им овозможи на посетителите паралелно да ја преземаат содржината

GZIP

GZIP компресија која се користи за да ги минимизира податоците кои се пренесуваат помеѓу корисникот и серверот за заштеда на интернет сообраќај и побрзо вчитување

OPcache

Ние имаме интегрирано OPcache во нашата платформа со цел да го минимизираме времето за компајлиранје на PHP и се да се испорача најбрзо можно вчитување

Потребна ви е помош при миграција на вашиот вебсајт?

Ако не го најдете одговорот на вашето прашање тука, секогаш сте добредојдени да ни поставите прашања овде.

Често Поставувани Прашања

Хостирање во контејнери ги користи најновите и најдобрите технологии наречени “Containers”, нудат многу повеќе од споделено хостирање со тоа сто секој корисник добива целосно изолирана околина и гарантирани ресурси , од друга страна доколку се според со виртуелни машини (VPS) нудат многу подобри перформанси бидејчи нема потреба од дедициран оперативен систем па на тој начин ги добивате сите ресурси на располагање за вашата веб страница, контејнерите го претставуваат најдоброто од двата света.

Да – потребни ви се три работи за да имате функционална веб-страна: име на домен, веб-хостинг и дата фајлови. Вашиот домен може да го замислите како вашата улична адреса, вашиот веб хост па како простор што го изнајмувате за вашиот бизнис. Додека, датотеките на вашата веб-страна се елементите во вашата канцеларија.

Постои SSD Accelerated и Pure SSD складирање, SSD Accelerated значи дека се користат обични дискови додека SSD дискови се користат за забрзување во форма на Cache, овој пристап има некои придобивки на перформанси но не доаѓа ниту блиску до користење на Pure SSD каде сите податоци се чуваат само на SSD дискови.

Повеќето хостинг провајдери нудат SSD Accelerated складирање но го рекламираат како “SSD storage”.

Во ред, но како би успеал/a...?

Постојано работиме на создавање упатства за исполнување на која било задача на нашата платформа, упатствата можете да ги најдете во нашата база на знаење овде

Ако не го најдете одговорот на вашето прашање, секогаш сте добредојдени да ни поставите прашања овде.