E-Mail Хостинг

Professional Mailbox

Одличен емаил хостинг план со
неограничено складирање и сообраќај

1€ месечно

Подржани протоколи SMTP, IMAP и POP3  

1 E-маил адреса
Неограничено складирање
25 MB Лимитирана големина на прилог
Неограничено пренасочување
Бесплатен веб интерфејс

* Планот се активира повеќе пати во зависност од бројот на посакувани адреси

Зошто да ја изберете нашата емаил услуга?

Подобра безбедност, заштита од спам и заштита од вируси

Нашите сервери доаѓаат со: 

 • Подобрена безбедност 
 • Подобра заштита од спам 
 • Подобрена заштита од вируси 

Покрај тоа, ние постојано следиме и се осигуруваме дека маил адресите дека имаат добра репутација и безбедноста не е загрозена.

 

24/7 Поддршка, ние ќе ви помогнеме во врска со било какви проблеми

Нашата професионална услуга за е-пошта доаѓа со 24/7 поддршка за сите ваши прашања, исто така вклучува и: 

 • Мигрирање на старата е-маилови до нашите сервери 
 • Ве води по поставувањето на сите ваши клиенти за е-маил
 • Анализира и имплементирање на филтри за било кој спам што сакате да го избегнете 
 • И сите останати прашања што може да ги имате
 
38-ribbon

Редундантност на серверот

Иако нашите системи имаат 30 дена бекап, серверите за хостирање на е-пошта, ги чуваат вашите пораки на редундантен начин, што значи дека се чуваат на најмалку 2 сервери во секое време па со тоа добивате: 

 • Редундантност
 • Стабилност 
 • Доверливост 
 • Перформанси
 

Потребна ви е помош при миграција на вашите постоечки емаилови?

Ако не го најдете одговорот на вашето прашање, секогаш сте добредојдени да ни поставите прашање овде.

Претплатата Вклучува

Дневен Бекап

Автоматски дневни бекапирања кои ги чуваме за 30 дена во случај на вонредна состојба

Безплатен SSL

Ние ви обезбедуваме бесплатен „Let's Encrypt“ SSL за да ја заштитиме вашата е-пошта

Веб Интерфејс

Бесплатен пристап до веб-емаил за секој корисник и лесно пристапувајте до вашите пораки преку веб

Postfix

Временски тестиран сигурен агент за трансфер на вашата пошта, правилно конфигуриран со Reverse DNS Check, Helo и SPF Check за да ве заштити од несакани е-маилови

Dovecot

Еден од најдобрите сервери за складирање на пораки, ви обезбедува IMAP и POP врска за сите ваши клиенти, вклучувајќи го и интерфејсот на веб-емаил

Протекција од Спам & Вируси

Се користат алатки како SpamAssasin, Amavis и ClamAV кои служат за заштитата против спам и вируси

Често Поставувани Прашања

Додека другите хостинг компании вклучуваат бесплатни поштенски сандачиња, професионалната опција ви овозможува подобра безбедност од спам и заштита од вируси. Исто така, професионалната опција вклучува бесплатно поставување и миграција на вашите сметки со подобра поддршка, што е најважно од сè, професионалниот е-маил ви овозможува неограничено складирање.

Ве молиме, најдете ги нашите упатства за тоа како да се поврзете со нашите сервери за е-маил овде, ако сè уште имате проблеми со поврзувањето, слободно контактирајте не.

Во ред, но како би успеал/а...?

Постојано работиме на создавање упатства за исполнување на која било задача на нашата платформа, упатствата можете да ги најдете во нашата база на знаење овде

Ако не го најдете одговорот на вашето прашање, секогаш сте добредојдени да ни поставите прашање овде.