Cloud Storage

Basic

Одличен план за складирање на податоци до 2ТВ и неограничен број на корисници

5€ месечно

2TB Складирање на Податоци
Неограничен број на корисници
Енкрипција на Датотеки
Десктоп Апликации
Пристап Преку Веб

Professional

Одличен план за складирање на податоци до 5ТВ и неограничен број на корисници

12€ месечно

5TB Складирање на Податоци
Неограничен број на корисници
Енкрипција на Датотеки
Десктоп Апликации
Пристап Преку Веб

Enterprise

Одличен план за складирање на податоци до 15ТВ и неограничен број на корисници

35€ месечно

15TB Складирање на Податоци
Неограничен број на корисници
Енкрипција на Датотеки
Десктоп Апликации
Пристап Преку Веб

Зошто да ја изберете нашата услуга?

Безбедноста на прв план

Нашата услуга за складирање на облак е сигурна, така што следниве безбедносни протоколи се следат: 
  • Индивидуални сметки 
  • Силна политика за лозинка 
  • Вие изберете што ќе споделувате со другите 
  • Сите датотеки се енкриптираат додека се во мирување
  • Сите податоци се енкриптираат за време на транспортот

24/7 Поддршка, ќе ви помогнеме за скеој проблем што го имате

 Нашето професионално складирање на облак доаѓа со 24/7 поддршка, услугата вклучува:

  • Мигрирање на старите податоци на нашите сервери 
  • Ве води преку поставување на вашите десктоп апликации
  • И било какви прашања што може да ги имате

 

Потребна ви е помош за миграција на вашите податоци?

Слободно можете да не контактирате, ќе ги пренесеме сите ваши постоечки податоци бесплатно.

Често Поставувани Прашања

Cкладирањето е 2TB по план, каде што потоа ќе можете да го дистрибуирате како што сакате по вашите корисници и потреби. Доколку ви е потребен поголем простор за складирање ќе треба да активираре поголем пакет.

Еден корисник треба да биде сопственик на ресурсот што треба да се сподели, потоа оваа папка може да се сподели со целата ваша организација или само со специфични корисници.

Квотата за складирање се изведува од страна на сопственикот кој може да ги сподели ресурсите, ова треба да се земе во предвид при дистрибуирање на вашата квота меѓу корисниците, на пример, ако имате организација од 10 корисници и сакате да имате 100 GB за секој корисник и 1000 GB заедничко складирање, на секој корисник ќе треба да му се додели квота од 100 GB освен еден корисник кој ќе биде сопственик на заедничкото складирање, така да на тој корисник ќе треба да му се доделат 1100 GB.

Ве молиме, најдете ги нашите упатства за тоа како да се поврзете со нашето складирање на облак овде, ако сè уште имате проблеми со поврзувањето, слободно контактирајте не.

Во ред, но како би успеал/a...?

Постојано работиме на создавање упатства за исполнување на која било задача на нашата платформа, упатствата можете да ги најдете во нашата база на знаење овде.

Ако не го најдете одговорот на вашето прашање, секогаш сте добредојдени да ни поставите прашање овде.