Оптимизиран за WP

Лесна и бесплатна инсталација на WordPress за сите ваши веб-страни. Нудиме хостинг оптимизиран за најдобри перформанси на WordPress.

24/7 Поддршка

Нашиот тим е секогаш среќен да ја овозможи најдобрата поддршка за сите ваши прашања на најбрз можен начин.

Изградено за брзина

Уникатна конфигурација на серверите кој обезбедува редундантност и балансирање за достапност на услугата и врвни перформанси.

WordPress хостинг

Без разлика дали сте фриленсер и ви е потребно да го хостирате вашето портфолио или сте компанија која сака да си ја хостира веб-страната по прифатлива цена, ќе ви ги исполниме сите барања.

Изберете од нашите планови, во зависност од големината на вашата веб-страница и потребните перформанси.

Планови кои почнуваат од 4€ по месец!

Професионален хостинг на е-пошта

Нашата професионална услуга за хостирање на е-пошта ви овозможува подобро решение за хостирање вклучувајќи неограничено складирање, и подобра заштита од спам и вируси.

Планови кои започнуваат од 1€ по месец!

Cloud Storage

Cloud Storage за организации и поединци, споделете ги сите ваши документи и соработувајте со вашиот тим или едноставно чувајте лични слики и податоци.

Вклучен е веб-пристап и алатка за автоматска синхронизација на работната површина, изберете од нашиот избор на планови, во зависност од потребната големина на складирање.

Планови кои започнуваат од 5€ по месец!